Over Shauna

Shauna Plompen is docent & onderwijsadviseur. Ze geeft les op een mbo en inspireert daarnaast leraren via Blijvenleren.net. Blijven Leren is een online platform met ruim 4000 volgers waar leraren en coaches dagelijks inspiratie vinden voor in hun (onderwijs)praktijk. Onderwerpen lopen uiteen van ICT in de klas, studieloopbaanbegeleiding en het creëren van een professionele leercultuur (binnen teams).

Shauna heeft lesgegeven op een internationale schakelklas en in de brugklas op een vmbo (basis/kader). Sinds 2013 geeft ze les in het mbo, waar ze verschillende teamtaken heeft opgepakt. Ze heeft docenten ondersteunt bij het inzetten van ICT in de klas en veel aan onderwijsontwikkeling gedaan. Tegenwoordig is ze projectleider hybride leren.

Sinds 2017 onderneemt Shauna onder de naam Blijven Leren. In 2020 is daar de neventak Blijven Ondernemen bijgekomen. De behoefte groeide om kennisondernemers die spaak lopen te ondersteunen bij het ontwikkelen van didactisch kloppend aanbod. Ook kreeg zij steeds vaker vragen van andere leraren over het ondernemerschap. Op dit platform probeert Shauna beide werelden met elkaar te verbinden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven