Aanbod

Blijven Ondernemen verbindt onderwijs en het ondernemerschap. Ik help docenten die hun kennis willen verspreiden om uitdaging te vinden in het ondernemerschap. Ze leren hierdoor ook belangrijke vaardigheden die terug zullen komen in de klas. Ondernemers help ik om hun expertise te verwerken in goed educatief aanbod. Ze kunnen daardoor hun kennis en vaardigheden beter delen. Als docenten ondernemend worden en ondernemers les gaan geven, dragen we samen bij aan een lerende maatschappij. 

Voor bedrijven is een leven lang ontwikkelen belangrijk. Ik help ook bedrijven om actie te blijven ondernemen om het leren te stimuleren. Je kunt denken aan werkvormen op teamdagen en in vergaderingen, waarmee je doelgericht expertise deelt of bepaalde doelen behaald. Maar ook aan slimme manieren om informeel leren een boost te geven in de organisatie. Dat kan in live-sessies gebeuren, maar ook online kan je veel bieden waar je medewerkers zichzelf kunnen bijscholen of waar ze inspiratie vandaan kunnen halen.

Je eigen workshop

Jij bent de expert op inhoud, ik help je om de workshop didactisch kloppend te maken. Wie zijn jouw deelnemers en hoe zorg je dat je deelnemers daadwerkelijk wat leren? Welke (digitale) werkvormen sluiten daarbij aan? En hoe maak je passende en aantrekkelijke leermaterialen? Ik ondersteun twee specifieke groepen:

  1. Kennisondernemers zonder didactische achtergrond
  2. Docenten die beginnen met ondernemen

Ik ondersteun momenteel op maat. Vormen van begeleiding waaraan je kunt denken zijn: een feedbacksessie, een feedbacktraject waarbij je vaker feedback krijgt op je ontwerp of een traject waarin ik je van begin tot eind een-op-een begeleid met het ontwerpen van je workshop of training. Over het ontwerpen van een eigen workshop komt op termijn een online cursus beschikbaar.

Canva voor je bedrijf

Zeker in de startfase als ondernemer was Canva mijn grootste vriend. De sjablonen zorgden ervoor dat m’n content meteen professioneel oogde en het scheelt me ontzettend veel tijd. Als kennisondernemer kan je jouw kennis op verschillende manieren overdragen. In deze online cursus leer ik je de techniek achter Canva, zodat je in jouw huisstijl content voor op social media kunt maken. Daarnaast geef ik suggesties voor leermaterialen en educatief aanbod dat je zou kunnen creëren zodat je op verschillende manieren jouw kennis in de markt kunt zetten.

Met deze cursus kan je eindelijk een verbeterslag maken in de uitstraling van jouw bedrijf en je positionering tussen al die andere kennisondernemers. Naar verwachting komt de cursus in oktober 2020 beschikbaar. Houd @blijvenondernemen_academy in de gaten voor updates over de cursus.

Leren en ontwikkelen binnen jullie organisatie

Het is belangrijk om te blijven leren. Door de coronacrisis heeft dit leren misschien voor sommige bedrijven een heel andere betekenis gekregen. Als organisatie kan je op verschillende manieren leren bevorderen. Denk aan formeel leren zoals een opleiding of bijscholing, maar ook informeel leren op een studiedag, in teamvergaderingen, teamsessies of in de kantoortuin.

Ik help je om te ontdekken welke leerbehoefte er binnen jullie organisatie is en hoe je dat vorm kunt geven. Eerder heb ik meegedacht over effectieve werkvormen die ingezet kunnen worden om met en van elkaar te leren op de werkvloer. Ook is er een bedrijf dat mijn expertise heeft ingewonnen om bijlesdocenten pedagogisch-didactisch te scholen, hiervoor is een online cursus ontwikkeld en ontwierp ik een document met tips & tricks.

Enthousiast geworden?

Leuk! Neem via info@blijvenondernemen.nl contact op om (vrijblijvend) kennis te maken!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven